Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jose se dobro našalio

Mourinhov miljenik iz Chelseaja objasnio najveću razliku između njega i Contea

Veznjak Chelseaja Willian dosta vremena uspješno je surađivao s Joseom Mourinhom, ali postao je veliki obožavatelj Antonija Contea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilska zvijezda puna je hvale za talijanskog stratega, koji je u kratkom vremenu napravio promjene koje su Chelsea vratile na vrh Premierlige.

''Conte uvijek naporno radi s nama i sjajno nas priprema za svakog idućeg protivnika tako da možemo u svaku utakmicu ući s točnim planom'', rekao je Willian te nadodao:

''Ima različite metode treninga i drugačiju filozofiju nogometa od Mourinha. Veći je motivator od njega te očekuje od nas da cijelo vrijeme igramo punim gasom. Mourinho je također sjajan menadžer, osvojio je puno trofeja s Chelseajem, ali Conte radi odličan posao.''

No, Mourinha to trenutno ne ometa. Štoviše, vrlo je dobrog raspoloženja. Nakon što je njegov ManUtd pobijedio aktualnog prvaka s 3-0, na press konferenciji našalio se na svoj račun.

''Zadnji put kada sam sjedio u ovoj stolici, dobio sam otkaz!'', komentirao je Portugalac nakon susreta.

Očito da je Chelsea ove sezone glavni favorit za osvajanje titule, ali Manutd trenutno dobro stoji pod Mourinhom. ''Crveni vragovi'' su na 15 uzastopnih utakmica bez poraza u prvenstvu i sve više se približavaju mjestu koje vodi u Ligu prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider