Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zatražio transfer, ali...

Najnezadovoljniji igrač prijelaznog roka u Engleskoj mora ostati predan: ''Profesionalac je, shvaća to''

Prijelazni rok u Engleskoj je završio, a igrač koji je možda najviše razočaran što je ostao u istom klubu je Wilfried Zaha, jedan od najboljih driblera Premierlige.

Wilfried Zaha (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Menadžer Crystal Palacea Roy Hodgson inzistira na tome da Wilfried Zaha bude predan klubu, unatoč tome što mu se nije ispunila želja za transferom u veći klub.

26-godišnjak je bio povezivan s prelaskom Everton te je prije isteka roka podnio zahtjev za transfer, ali na kraju je ostao igrač Crystal Palacea. Zaha je prošle sezone bio ključni igrač momčadi s deset golova i pet asistencija u 34 ligaške utakmice, a Hodgson vjeruje da će ostati profesionalac.

''Činjenica je da je on profesionalac. Shvaća to'', rekao je bivši izbornik Engleske te nadodao:

''Predan je klubu i pomaže nam da napravimo ono što je potrebno da ostanemo u ligi. Njegov današnji trening bio je podjednako dobar kao i u ponedjeljak i utorak. Htjeli smo ga ovdje s nama i čekali smo da vidimo kakav će biti ishod.''

Crystal Palace je prošlu sezonu završio na 12. mjestu lige, a devet od njihovih 14 pobjeda stiglo je na domaćem terenu, gdje upravo otvara novu sezonu protiv Evertona.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider