Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li pristati?

Klub hrvatskog trenera dobio sjajnu ponudu: Englezi nude 20 milijuna eura i Vlašića

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Torinu.

Nikola Vlašić (Foto: Afp)

 

Talijanska La Stampa ovog petka piše kako je engleski premierligaš West Ham ponudio Torinu oko 20 milijuna eura i hrvatskog nogometnog reprezentativca Nikolu Vlašića za Perra Schuursa.

 

Prošle sezone Vlašić je kao posuđeni igrač West Hama boravio u Serie A, u Torinu te se odlično snašao u momčadi koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Postigao je ukupno pet pogodaka te upisao osam asistencija, a nakon svega je itekako zainteresiran da karijeru nastavi u Torinu.

West Ham je za otkup njegovog ugovora tražio 13 milijuna eura, a Torino je nudio deset. No, sada se, piše La Stampa, pojavila nova mogućnost koja se čini i prilično realnom.

Luka Modrić Talijani pronašli staru Modrićevu fotografiju u "čudnom" dresu i oduševili se: "Nismo znali da je igrao za naš klub“ divider

West Ham je zainteresiran za 23-godišnjeg nizozemskog obrambenog igrača Perra Schuursa te su spremni ponuditi oko 20 milijuna eura i Nikolu Vlašića.

Torino je za Schuursa već dobivao jake ponude od Napolija i Liverpoola te ih je zasad odbojao, ali ovo je i Torinu šansa koju bi mogao zgrabiti. La Stampa navodi kako bi idući dani mogli razjasniti situaciju oko ove razmjene.

Schuurs je prošle godine došao u Torino iz Ajaxa te je prošle sezone igrao vrlo dobro u sastavu koji je na kraju zauzeo deseto mjesto na ljestvici Serie A.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider