Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno ispustili bodove

Biliću glavobolje: West Ham primio gol iz kornera i doživio šok u 90. minuti!

U 33. kolu engleske lige Bilićev West Ham igrao je kod posljednjeg Sunderlanda neodlučeno - 2:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čekićari su pobjedu ispustili u 90. minuti, a kraj utakmice i s igračem manje. Sudac Marriner je utakmicu produžio 11 minuta, a petoj je Samuel Byram dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

West Ham je poveo u 5. minuti, a strijelac je bio Ayewa. Sunderland se vratio u 26. minuti pogotkom Khazrija koji je Randolphu zabio izravno iz kuta.

Do novog vodstva West Ham je stigao u 47. minuti kada se u gužvi nakon udarca iz kuta najbolje snašao Collins i glavom pogodio za 2:1. Borini je u 90. minuti zabio za izjednačenje.

Everton koji je kod kuće pobijedio Burnley s 3:1. Strijelci za domaćina bili su Jagielka (49.), Lukaku (74.), te Mee koji je u 71. minuti zabio autogol, dok je za goste zabio Vokes (52.).

Stoke je nadigrao Hull također s 3:1, a pogotke su zabili Arnautović (6.), Crouch (66.) i Shaqiri (80.). Strijelac za Hull bio je Maguire (51.).

Leicester je kod Crystal Palacea vodio s 2:0, ali se na kraju morao zadovoljiti samo bodom (2:2). Huth u 6. i Vardy u 52. donijeli su vodstvo liscima, no Cabaye (54.) i Benteke (70.) spašavaju bod domaćinu.

Nogometaši Tottenhama s uvjerljivih su 4-0 svladali Bournemouth i ostali najbliža pratnja vodećem Chelseaju, za kojim sada zaostaju četiri boda, ali uz jednu utakmicu više.

Dembele i Son bili su strijelci u 16. i 19. minuti dvoboja na White Hart Laneu, a Kane i Janssen su tu prednost udvostručili u drugom poluvremenu dvoboja protiv Bournemoutha koji je još uvijek u komfornoj poziciji u odnosu na momčadi kojima prijeti ispadanje, iako su već četiri kola bez pobjede.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider