Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očekuje se i ponuda PSG-a

Wenger još nije rekao zadnju riječ: Na stolu ima ponudu da postane najskuplji trener na svijetu!

Arseneu Wengeru ponuđen je ugovor kojim bi postao najbolje plaćeni menadžer u svjetskom nogometu.

Galerija Arsene Wenger (Foto: AFP) Arsene Wenger (Foto: AFP) Arsene Wenger (Foto: AFP) +1 Arsene Wenger i Pep Guardiola (Screen shot Youtube.com)

Francuski trener je ovog tjedna priopćio kako napušta klupu Arsenala nakon 22 sezone. Ta odluka stigla je nakon nekoliko osrednjih sezona koje su dovele do sve većeg protesta navijača Arsenala.

Fanovi su napokon dočekali svoju želju kad je najavljen Wengerov odlazak, a potraga za njegovim nasljednikom već je počela. No prije toga pojavila se vijest kako Wenger ima vrlo bogatu ponudu na stolu.

Arseneu Wengeru ponuđena je prilika da postane najskuplje plaćeni menadžer u svjetskom nogometu ako prijeđe u kinesku Superligu. Prvo mjesto trenutno drži Talijan Marcello Lippi, koji vodi reprezentaciju Kine.

Lippi zarađuje 24 milijuna funti godišnje, dok je ''Mirror'' otkrio kako je Wengeru ponuđena plaća koja čak i nadmašuje tu svotu. Iako se dalje navodi kako bi francuski strateg radije ostao u jednoj od najboljih europskih liga. Spominje se i kako se očekuje da će mu PSG ponuditi neku ulogu u klubu, ali ne i mjesto prvog trenera.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider