Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
usuret nastavku sezone

Bilićev WBA slavio preokretom protiv Manchester Uniteda, Crveni vragovi uzvratili dva sata kasnije

Dvije prijateljske utakmice odigrali su nogometaši Manchester Uniteda i WBA.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Bromwich Slavena Bilića za tjedan dana nastavlja svoj pohod na Premierligu. WBA trenutno drži drugu poziciju u Championshipu koja vodi u Premierligu na kraju sezone. Ispred trećeg Fulhama West Brom ima šest bodova prednosti devet kola prije kraja prvenstva.

Ususret nastavku sezone WBA je odigrao dvije prijateljske utakmice protiv Manchester Uniteda u razmaku od svega nekoliko sati. Bilićeva momčad slavila je preokretom u prvoj s 2:1, a potom je bila poražena s 3:1.

gol expired Internet se sprda s Rebićevim potezom za izravni crveni: Neke fore su jednostavno za skinut kapu divider

U prvom susretu Bruno Fernandes je doveo United u vodstvo, da bi WBA golovima Matta Phillipsa i Kennetha Zohore stigao do preokreta.

U drugom susretu igranom dva sata kasnije Manchester United slavio je s 3:1. Golove za Crvene vragove zabijali su Andeas Pereira i Tahith Chong, dok je za WBA zabio Kyle Edwards.

Spomenimo i da su na snazi bili dogovoreni protokoli vezani za zdravlje i sigurnost igrača zbog pandemije koronavirusa. Igrači su na stadion stigli već odjeveni za utakmicu, dok su se igrači WBA presvlačili na parkiralištu, čiji su veliki dio uredili kao svlačionicu.

Nije bilo sakupljača lopti, lopte su bile dezinficirane, a igrači su nakon utakmice dobili unaprijed pripremljenu hranu i ponijeli je sa sobom s obzirom da nema zadržavanja na stadionu nakon završetka susreta.

gol expired "Vidoviti" Nagelsmann predvidio da će Olmo zabiti, svi su oduševljeni: "Zato smo ga doveli" divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider