Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi izazov u karijeri

Iznenađenje s Otoka: Wayne Rooney vraća se kući, potpisao je za Derby!

Wayne Rooney vratio se u Englesku i nastavit će svoju karijeru na najvećoj nogometnoj sceni.

Wayne Rooney (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Poznati europski nogometaši u pravilu odlaze u MLS ili Kinu završiti svoju karijeru, no to neće biti i slučaj s Wayneom Rooneyjem, koji se vraća u Englesku nakon kratke avanture u DC Unitedu.

Rooney je potpisao ugovor s Derbyjem, riječ je o engleskom drugoligašu na čijoj klupi sjedi nizozemski stručnjak Phillip Cocu. Rooney će se novom klubu pridružiti u siječnju 2020.

Cocu je nakon jučerašnje pobjede na otvaranju nove sezone u Championshipa bio vrlo zatvoren u vezi s time. Na prvo pitanje novinara, Cocu je uz mali osmijeh na licu odgovorio:

"Tko?"

Wayne Rooney slavi pogodak (Screenshot) Rooney zabio jedan od najspektakularniji golova u svojoj karijeri: Odapeo sa svoje polovice! divider

Bilo je odmah jasno da se nešto kuha, no Nizozemac nije želio otkrivati ništa više.

Englezi pišu da bi Rooney dobio ulogu igrača trenera, a s vremenom bi postao desna ruka Cocuu i potencijalno njegov nasljednik. Potvrdu toga kakva mu je uloga namijenjena bit će poznato na predstavljanju.

Ibrahimović slavi pogodak (Foto: AFP) Rooney zabio spektakularan pogodak, Ibra na "svoj" način srušio viceprvaka! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider