Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jednom majstori, zauvijek majstori

Rooney zabio spektakularan pogodak, Ibra na "svoj" način srušio viceprvaka!

Zlatan Ibrahimović i Wayne Rooney bili su apsolutni junaci pobjeda svojih momčadi u MLS ligi.

Ibrahimović slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Wayne Rooney i Zlatan Ibrahimović bili su junaci svojih momčadi u američkoj MLS ligi. Obojica su zabili golove kojima su njihove momčadi, DC United i LA Galaxy slavili i obojica su to uradila na spektakularan način.

Rooney je u pobjedi DC Uniteda kod Orlando Cityja zabio iz slobodnog udarca, koji je više djelovao kao skraćeni korner i prilika za ubacivanje, a ne situacija iz koje se puca po golu. Rooney je pogodio suprotne rašlje i doveo svoju momčad do prednosti 2:0 u 30. minuti.

Ibrahimović je donio pobjedu Galaxyju dvama pogocima s bijele točke, nakon što je oba izborio, u 2:1 slavlju protiv Portland Timbersa. Domaćin je poveo u 33. minuti, a Portland je poravnao u 44. Galaxy je u 65. dobio novu priliku zabiti s bijele točke, a Ibra je to napravio tako da je zabio "Panenkom".

Rooneyjev DC United je vodeći sastav Istočne konferencije s 10 bodova iz četiri utakmice, dok je LA Galaxy peti na Zapadu s devet bodova iz četiri utakmice. Rooney u dosadašnjem dijelu sezone ima četiri gola na svom kontu, a Ibra jedan manje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider