Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svjedočila na sudu

Wanda na sudu: ''Nisam imala aferu s Brozovićem, a Icardi je morao otići iz Intera zbog tih priča''

Wana Icardi komentirala je glasine koje je o njoj navodno izmislio Fabrizio Corona.

Icardi i Wanda Nara (Foto: Afp)

Za seks-skandal fatalne Wande Icardi, Maura Icardija i Maxija Lopeza svi već znaju. Wanda je bila udana za Maxija, no prevarila ga je s njegovim bliskim prijateljem Maurom. Kada se afera otkrila, brzo se razvela i udala za Maura, a Maxija ostavila poniženog u očima javnosti i nogometnog svijeta.

Prije tri godine talijanski tabloidi su u priču upleli i hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića, a sve je u medije navodno pustio Fabirzio Corona, bivši suprug naše manekenke Nine Morić.

gol expired Teže nikad nije bilo: Kauboje na Svjetskom prvenstvu (možda) čeka pakao divider

Corona je na svom portalu "The King Corona" objavio da Brozović u tajnosti ljubi Wandu Naru. Zbog lažnih informacija Brozović je odlučio tužiti Fabrizija za klevetu te odmah te izmišljotine demantirao.

Da je sve laž, potvrdila je i Wanda Icardina sudu. Njezine izjave su prenijeli mnogi talijanski mediji.

Kako prenosi Football Italia, Icardijeva supruga je pred sudom ponovila kako je Icardi zbog lažnih tračeva Fabirzija Corone morao napustiti Inter.

''Nikada nisam imala aferu s Marcelom Brozovićem, nemam čak ni njegov broj, a ni naše obitelji se nisu družile'', rekla je Wanda Nara na sudu kao svjedok u procesu protiv Corone.

Tučnjava u Americi VIDEO Nije znao da napada MMA borca, zauvijek će žaliti, zaradio je strašne udarce divider

''Mi smo tradicionalna obitelj i ta priča nam je stvarala velike probleme, unutar i izvan obitelji. Djeca su bila ponižavana u školi, to je stvaralo probleme mužu i meni jer sam mu ja agent. Ta priča je pokrenula probleme i Mauro je bio prisiljen promijeniti klub. Rekli su mu da promijeni agenta i oduzeli kapetansku vrpcu. Mislim da to nije zbog njegovih nastupa na terenu'', rekla je Wanda Nara.

Wanda i Mauro Icardi često su znali prekinuti svoju vezu, a Icardi je čak javno molio na Instagramu da mu se vrati. Danas su opet sretni zajedno i žive u Parizu gdje Argentinac nastupa za PSG.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider