Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Boli glava

Procurilo koliko su Wanda i Icardi mjesečno trošili u Parizu

Wanda i Mauro Icardi trošili su pola milijuna eura mjesečno u Parizu.

Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram)

Argentinski napadač Mauro Icardi preselio se ljetos iz PSG-a u Galatasaray. Zato je morao pristati na nižu plaću jer su mu Turci osigurali "samo" 6,75 milijuna eura po sezoni u odnosu na 10 milijuna koliko je imao u Parizu.

Mauro Icardi VIDEO Tek je stigao u novi klub i već je izazvao incident: Icardi se zakačio s BiH reprezentativcem divider

Mnogim smrtnicima, a i većini bogataša, to ne bi predstavilo preveliki problem jer što možeš s 10 milijuna eura godišnje što ne bi mogao sa sedam, ali za obitelj Icardi to bi moglo biti bitno, jer Mundo Deportivo otkriva kako je nogometaš mjesečno trošio bogatstvo u Gradu Svjetla.

Pola milijuna eura mjesečno troškova

Mjesečno su navodno trošili oko pola milijuna eura! Lovu, doduše, nisu trošili isključivo na sebe, nego i na klince, pa je dio tog iznosa odlazio u privatne škole koje su pohađali, ali i na održavanje njihovih pariških i milanskih domova.

Icardi i Wanda Nara Wanda Icardi šokirala Galatasaray popisom od šest zahtjeva, Turci nisu mogli vjerovati što traži divider

Mundo Deportivo prenio je nedavno kako se Icardijeva rastrošnost nije bitno promijenila dolaskom u Istanbul, a ništa manji apetit nema ni njegova supruga i agentica Wanda. Ona je, naime, bila ključna u pregovorima PSG-a i Galate ovo ljeto, a Turcima je iznijela popis zahtjeva koje su morali ispuniti kako bi angažirali njezina supruga.

Tražila je osobnog kuhara, škole za svoje petero djece, hotel do prosinca, odnosno kuću kad je pronađe, uključujući i poslugu, osiguranje i vozača na raspolaganju 24 sata dnevno.

gol expired Turski velikan doveo dva velika pojačanja u finišu prijelaznog roka divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider