Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve joj ispunili

Wanda Icardi šokirala Galatasaray popisom od šest zahtjeva, Turci nisu mogli vjerovati što traži

Wanda Icardi pri pregovorima oko Maurova dolaska u Galatasaray postavila je šest ultimativnih zahtjeva.

Icardi i Wanda Nara (Foto: Afp)

Turski nogometni gigant Galatasaray iznenadio je mnoge sjajnim prijelaznim rokom ovog ljeta, u kojem su doveli nekoliko zvučnih pojačanja. Nijedno veće od Maura Icardija, napadača PSG-a, koji je stigao na posudbu.

S argentinskim napadačem trebali bi stići golovi na konto Galatasaraya, a s njim u paketu stiže i kontroverzna supruga/agentica Wanda Icardi, koja je novi klub svojeg supruga pošteno iscijedila kako bi potpisali ugovor.

Šokirala zahtjevima

Turski mediji pišu kako su čelnici Galatasaraya ostali u šoku kad su vidjeli njezin popis zahtjeva. Na popisu je bilo šest želja koje su morali ispuniti kako bi doveli Icardija u Istanbul. Njezine zahtjeve klub će morati ispunjavati sve dok je Icardi na posudbi.

Između ostalog, tražila je vozača za svojeg supruga, koji mu mora biti na raspolaganju 24 sata dnevno, također neće vozikati okolo samo njega, nego isto vrijedi za nju i njihovu djecu. Uz to, Galatasaray je morao osigurati privatnog kuhara za Icardija i njegovu obitelj, a kad su na tapetu stigli pregovori o mjestu prebivališta, bila je posebno raspoložena.

Osiguranje za nju i djecu

Tražila je da kuća u kojoj budu živjeli mora imati maksimalno osiguranje i mora zadovoljavati sve ostale njezine zahtjeve, ali o tom potom jer će najprije neko vrijeme živjeti u hotelu. Wanda je tražila da se njoj i ostatku obitelji plaća hotelska soba sve dok ne pronađu kuću, odnosno dok kuća za koju se na koncu odluče ne bude spremna za njihovo useljenje.

Klub je dužan pronaći školu za njihovu djecu, a škola koju odaberu mora biti najsigurnija u Istanbulu. Za kraj je tražila da njoj i klincima osiguraju osiguranje koje će ih pratiti u stopu. Galata je navodno pristala na sve do jednog zahtjeva kako bi se "kraljevska obitelj Icardi" što ugodnije osjećala dok tata Mauro igra u klubu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider