Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Policija spriječila okršaj

Vruća uvertira u europski dvoboj: Maskirani huligani pokušali napasti navijače Rijeke

Dvoboj 2. pretkola Konferencijske Djurgarden - Rijeka počinje u 19 sati.

Navijči Djurgardena (Foto: Twitter/Hooligans.cz Official/Screenshot)

Pred nogometašima Rijeke je uzvratni dvoboj 2. pretkola Konferencijske lige protiv Djurgardena u Stockholmu. Prvi je susret okončan pobjedom švedskog sastava s 2:1, ali i žestokim navijačkim prepucavanjima koja su danas dobila novi nastavak.

Jučer su riječki nogometaši otputovali za švedsku prijestolnicu, a na tribinama štokhomske arene imat će i podršku svojih navijača, koje je jutros dočekala skupina domaćih huligana.

Stigli su pred hotel u kojem su odsjeli i pozivali ih na tučnjavu, ali, srećom, nije došlo do toga.

No nisu stali na tome, švedski huligani ponovno su pokušali napasti navijače Rijeke, i to u središut Stockholma, ali u posljednji trenutak policija je spriječila sukob i razdvojila dvije navijačke skupine.

Sukobili se uoči prve utakmice Konferencijske lige

Podsjetimo, uoči prve utakmice, koja je odigrana na Rujevici, došlo je do kraćeg sukoba između švedskih i hrvatskih navijača. 

Skupina od 100-tinjak švedskih navijača boravila je na terasama nekolicine kafića, da bi u jednom trenutku se pojavilo oko 70 pripadnika Armade.

Prema Šveđanima su poletjele baklje, oni su uzvrati bocama, a srećom nije došlo do nekog većeg izravnog fizičkog obračuna. Naime, policija je bila prisutna na Korzu pokraj navijača Djurgardena i spriječila je da dođe do makljaže.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider