Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Boli glava

Vrijednost trojice Vatrenih znatno skočila nakon Katra, pogledajte na koliko su procijenjeni

Transfermarkt je ažurirao vrijednost Josipa Juranovića, Joška Gvardiola i Dominika Livakovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija okrunila se brončanom medaljom u Katru, a nakon dolaska u Hrvatsku uslijedili su brojni dočeci diljem Lijepe Naše.

Onana i Xhaka Igrač Intera u 26. godini odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru! divider


Nekoliko dana nakon Svjetskog prvenstva u Katru popularni Transfermarkt odlučio je ažurirati vrijednosti igrača nakon Mundijala.
Najbolje su prošli naši najzapaženiji igrači, radi se o Josipu Juranoviću, Jošku Gvardiolu i Dominiku Livakoviću, koji su odigrali turnir života.


Josip Juranović prije Mundijala, točnije 14. studenog bio je procijenjen na 6,5 milijuna eura, ali nakon odličnih partija u dresu Vatrenih, pogotovo one protiv Brazila, vrijednost mu je skočila za gotovo 50 posto, odnosno sada je njegova procijenjena vrijednost devet milijuna eura.

gol expired Mamić: ''Tko danas spomene gradnju stadiona, taj je za psihijatriju, neće se praviti stadion'' divider


Jedan od najvećih junaka i najzaslužnijih za broncu Dominik Livaković, nažalost, nije dobio Zlatnu rukavicu, ali Transfermarkt je pažljivo pratio našeg Dominika. Livi je prije prvenstva, neki bi rekli, čak bio i upitan na poziciji prvog vratara, ali se iskazao u Katru te je njegova vrijednost skočila s 8,5 milijuna eura na, za vratara odličnih, 14 milijuna.

gol expired Ljubičić se emotivnom objavom oprostio od Hajduka, Austrijanci: ''Ovo je velika stvar za nas'' divider


Za kraj je ostao Joško Gvardiol, koji je dokazao da se radi o najboljem mladom stoperu na svijetu. Joško je vruća roba na tržištu, za njega se otimaju europski velikani, a Transfermarkt ga trenutačno procjenjuje na vrtoglavih 75 milijuna eura, ali sumnjamo da bi RB Leipzig pristao na tu cijenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider