Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Nikad zbogom''

Ljubičić se emotivnom objavom oprostio od Hajduka, Austrijanci: ''Ovo je velika stvar za nas''

Marin Ljubičić potpisao je ugovor s LASK Linzom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marin Ljubičić prošlo se ljeto uputio na posudbu u LASK iz Linza. U Hajduku su vjerovali da će mladom Ljubičiću dobro doći posudba zbog prilagodbe na seniorski nogomet, ali napravili su mali previd.

Zdravko Mamić VIDEO Zdravko Mamić udario po Antoliću: "On i njegova djevojka su glavni, izbacite ih naglavačke iz kluba" divider

Previd u vidu otkupne klauzule. Naime, Austrijanci su aktivirali klauzulu u vrijednosti od 2,4 milijuna eura i doveli za ''siću'' 20-godišnjeg napadača koji ima svjetski potencijal. Ljubičić je potpisao ugovor na pet godina s austrijskim prvoligašem.

Ljubičić je odmah po dolasku u Austriju postao standardni prvotimac te je u 17 službenih nastupa za LASK upisao 13 pogodaka i pridodao dvije asistencije.

gol expired Spektakl u Splitu: U grad stiže Joško Gvardiol, tražit će se karta viška, igra i Livaja divider

Marin se oprostio od Hajduka emotivnom objavom na Instagramu.

''Sa pituron bilon proša si kroz vene… Toliko emocija, toliko toga u ovih 11 godina… Hvala za sve! Nikad zbogom, samo doviđenja!'' napisao je Ljubičić na svom službenom profilu.

Austrijanci su zadovoljni, itekako zadovoljni, trljaju ruke nakon odrađenog posla.

Emiliano Martinez VIDEO Emiliano Martinez na dočeku bocnuo mladog Francuza: ''Us*ao se'' divider

"Ovo je veliki korak naprijed. Marin je u vrlo kratkom razdoblju izrastao u vrhunskog igrača i realizatora, njegov učinak sve govori. Činjenica da smo ga uspjeli dugoročno vezati za LASK velika je stvar za nas. Predvođeni s njim ulazimo u drugi dio sezone i u novi stadion Raiffeisen Arenu. Marin će nam donijeti mnogo radosti", izjavio je sportski direktor Radovan Vujanović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider