Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U klubu se lome

Vrije u Bayernu: Tuchelu su dani odbrojeni, među kandidatima za nasljednika i - Zinedine Zidane!

Bayernova trenutna situacija je iznimno loša.

Bayern (Foto: Afp)

Dati odmah Thomasu Tuchelu otkaz ili pričekati prvi idući kiks, glavna je dilema trenutno među čelnicmia Bayerna.

Njemački strateg ove je sezone uspio ispasti iz Kupa od trećeligaša, u Bundesligi ima veliki zaostatak za Bayer Leverkusenom, a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izgubio je od Lazija u Rimu s 1:0.

Hoće li Tuchel voditi momčad u revanšu protiv Talijana, trenutno je dosta upitno.

Kako javlja veći broj uglednih mediija, od Athletica do Sky Germanyja, čelni ljudi bavarskog giganta već razmišljaju o Tuchelovom nasljedniku i opticaju je nekoliko dobro znanih imena.

To su Ole Gunnar Solskjaer, Zinedine Zidane i Xabi Alonso.

Solskjaer je i dalje bez posla nakon razlaza s Manchester Unitedom, isto vrijedi i za Zidanea nakon završetka drugog mandata u Real Madridu, dok je Alonso hit trener ove sezone u Njemačkoj i cijeloj Europi.

Njegov Bayer Leverkusen igra sjajan nogomet  po svemu sudeći to je ta sezona u kojoj će povijesnii prvi put osvojiti naslov prvaka Njemačke. Već ga mnogi mediji spominju kao budućeg trenera Liverpoola i Reala, ali Xabi Alonso je pred kraj karijere igrao i za Bayern (dok je trener bio Pep Guardiola) i vjerojatno ne bi odbio poziv s Allianz Arene.

U svakom slučaju, Tuchelu nije lako. Mora trenirati igrače, pripremati momčad za nadolazeće utakmice, a "cijeli svijet" zna da neće još dugo biti trener Bayerna.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider