Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je suza

Upisao se u povijest pogotkom u posljednjim sekundama pa otkrio razlog emotivne proslave: "Tata, ovo je za tebe..."

Allison je pogotkom u posljednjim sekundama utakmice donio važnu pobjedu Liverpoolu u borbi za Europu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pogotkom vratara Allisona Beckera u posljednjim sekundama utakmice Liverpool je slavio protiv WBA s 2:1 i ostvario važnu pobjedu u borbi za plasman u Europu.

Brazilac je tako postao prvi vratar u povijesti Liverpoola koji je zabio gol u službenom susretu, a ukupno tek šesti u Premierligi kojemu je to pošlo za rukom. Osim toga, postao je i prvi vratar u povijesti Premierlige koji je uspio zabiti gol glavom.

"Mislim da je ovo jedan od najljepših golova koje sam zabio", rekao je brazilski vratar pa se ispravio na opasku novinara da mu je ovo jedini pogodak koji je dosad zabio.

"Dobro, najbolji koji sam zabio", šaljivo je dodao Allison te se potom osvrnuo na emotivnu proslavu pogotka. Nakon što je postigao pogodak, podigao je pogled i ruke prema nebu. 

"Previše sam emotivan. Naročito nakon svega što se dogodilo u posljednje vrijeme sa mnom i mojom obitelji, ali nogomet je moj život", rekao je i otkrio kako ovaj pogodak posvećuje svome ocu koji je tragično preminuo u veljači ove godine.

"Otkad znam za sebe, igrao sam nogomet sa svojim ocem, stoga ovaj pogodak posvećujem njemu. Nadam se da je ovo vidio i proslavio", zaključio je Allison.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider