Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije imao slobodnih suigrača...

Pogodak kakav ova generacija ne pamti: Zabio iz vlastitog šesnaesterca!

U Meksiku je vratar Guadalajare postigao jedan od najluđih pogodaka u posljednjih 100 godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za vikend je u Meksiku odigrano 19. kolo domaćeg prvenstva (Liga MX) u kojem je Guadalajara upisala pobjedu protiv najlošije momčadi lige - Varacruza. Bilo je 3:1, ali tek nakon što su zaostatak s poluvremena preokrenuli u razmaku od 25 minuta.

Gosti su poveli preko Chaveza u 45. minuti prvog dijela, a rezultat se nije mijenjao do 67. kada je Pulido zabio za 1:1. Isti je igrač zabio za 2:1 u 88., kada se već činilo da će susret završiti podjelom bodova, a onda je uslijedio najluđi trenutak utakmice.

gol expired Dinamo poražen na San Siru, Atalanta nadigrala Modre i zakomplicirala skupinu divider

U posljednjoj minuti sudačke nadoknade gostujući vratar Jurado Roca stigao je u suparnički šesnaesterac ne bi li pokušao pomoći svojoj momčadi da zabije pogodak za 2:2. Domaći vratar Rodriguez Romero uhvatio je loptu, no umjesto da se kao većina vratara baci na pod i potroši 20-ak sekundi vremena, on je razmišljao drugačije.

gol expired Bjelica opet odradio prevoditeljski posao: Pogledajte kako je ispravio prevoditelja divider

Odmah se pridigao, tražio suigrače po travnjaku, nije pronašao nikoga pa se odlučio iz vlastitog šesnaesterca opaliti po golu. Njegovo ispucavanje s ruba kaznenog prostora letjelo je 70-ak metara i nakon dva dodira s travnjakom lopta je prešla gol-liniju na oduševljenje domaćih navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider