Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO SU UPUTE

Upozorenje za hrvatske navijače u Njemačkoj: Što ako nemate ulaznicu?

Organizatori Eura pozvali su hrvatske navijače u Fan Meeting Point Breitscheidplatz

Hrvatski navijači (Foto: Afp)

Organizator UEFA Eura 2024 i grad Berlin pozivaju hrvatske navijače u Fan Meeting Point Breitscheidplatz gdje će biti okupljanje hrvatskih navijača uz hrvatsku glazbu.

Program će započeti u 12:00 sati, a organizatori preporučuju da se najkasnije do 14:00 sati krene na stadion. Uz glazbu i zabavu, navijači će na Breitscheidplatzu moći pronaći piće i hranu.

Najjednostavniji način za dolazak s Breitscheidplatza do Olimpijskog stadiona u Berlinu je podzemnom željeznicom (direktna linija U2), što je ujedno preporuka za sve hrvatske navijače. Alternativno je do stadiona moguće doći i S-Bahnom.

Pozivamo sve hrvatske navijače koji nemaju ulaznicu da ne kreću prema stadionu jer u okruženju stadiona nema pozicija za gledanje utakmica. Stoga se navijačima bez ulaznice preporučuje da nakon odlaska s Breitscheidplatza utakmicu gledaju u fan zoni kod Brandenburških vrata.

Sve navijače koji posjeduju ulaznicu pozivamo da poštuju upute, a posebno na fer i korektno navijanje na krilima kojeg će hrvatska reprezentacija pokušati izboriti željeni rezultat protiv Španjolske u utakmici 1. kola skupine B Europskog prvenstva.

Još nije kasno! Pridružite se ostalim izbornicima i zaigrajte Europski nogometni fantasy 2024.

Pokažite svoje izborničke vještine, kreirajte svoju virtualnu momčad i svakog dana se natječite s tisućama ostalih sudionika.

Za najbolje izbornike osigurali smo više od 6.000€ vrijedne nagrade za svako kolo, kao i više od 100 nagrada za najbolje na kraju prvenstva.

Rok za transfere se zatvara uskoro, zato ne propustite priliku i uključite se u natjecanje!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX