Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Radi tisuću eura više"

Vlasnik kluba optužio Antu Vukušića za prevaru: "Platili smo mu kartu, a on je potpisao ugovor s drugim klubom"

Vlasnik Sepsija razočaran je postupkom hrvatskog napadača Ante Vukušića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vlasnik rumunjskog prvoligaša Sepsija Laszlo Dioszegi optužio je hrvatskog napadača Antu Vukušića za prevaru, prenosi rumunjski ProSport.

Dioszegi tvrdi kako se s hrvatskim napadačem dogovorio da dođe na potpis ugovora s njegovim klubom, platio mu je avionsku kartu, ali od potpisa na kraju nije bilo ništa.

"Razočarao me je kao čovjek..."

Došao je Vukušić u Rumunjsku, ali je otišao na potpis ugovora s drugim klubom, Steauom Bukurešt.

"Sve je bilo spremno, samo je trebao doći na potpis ugovora. Poslali smo mu avionsku kartu. Mi bismo ga pričekali u zračnoj luci, odveli na liječnički i potpisao bi ugovor", rekao je Dioszegi pa dodao.

gol expired U pet godina stigli iz treće u prvu ligu i osvojili Kup sa zaboravljenim hajdukovcem koji je zabio gol za Hrvatsku divider

"Međutim, on je došao u Rumunjsku i otišao u FSCB. Još uvijek nije platio avionsku kartu", rekao je Dioszegi pa dodao kako ga je hrvatski napadač razočarao. Od dolaska u Rumunjsku Vukušić nije odgovarao na njihove telefonske pozive.

"Otišao je za tisuću eura veću plaću"

"Neće nas avionska karta baciti u trošak, ali Vukušić se nije ponio kao čovjek. Nije odgovarao na telefonske pozive, blokirao je sve naše pozive i poruke. Nogomet ga je kaznio. Vjerujem da mu je ovo kazna od Boga", 

"Započeli smo pregovore s njim, a onda se njegov zastupnik obratio Steaui Bukurešt. Takvi su zastupnici, odvode igrače tamo gdje će dobiti više novca, a ne gdje će više igrati", rekao je vlasnik i otkrio detalje ugovora.

"Igrač i njegov zastupnik su pogriješili. Gledajte, tamo ima ugovor na šest mjeseci, a kod nas bi dobio ugovor na dvije i pol godine. Kod nas bi dobio oko 9 tisuća eura, a tamo će tek dobiti tisuću eura više", rekao je za kraj vlasnik rumunjskog prvoligaša.

Vukušić negira optužbe

Po svemu sudeći hrvatski će napadač na kraju sezone napustiti FCSB. Od ožujka nije upisao niti jedan nastup, a ukupno je odigrao 130 minuta u dresu kluba iz Bukurešta.

Za kraj dodajmo kako je hrvatski napadač negirao sve optužbe vlasnika Sepsija i najavio je da će uskoro objaviti svoju stranu priče.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider