Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Donacija Rinata Ahmetova

Srna prvi isprobao testove za koronavirus i otkrio da sprema oproštajnu utakmicu: "Bit će to festival zvijezda"

Bivši hrvatski kapetan Darijo Srna isprobao je testove za koronavirus koje je vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov darovao ukrajinskom Ministarstvu zdravlja…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik i vlasnik Šahtara Rinat Ahmetov kupio je 300 tisuća testova na koronavirus i darovao ih ukrajinskom Ministarstvu zdravstva.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije i Šahtara Darijo Srna prvi je isprobao testove koje je kupio njegov prebogati šef.

Ahemotov donirao 300 tisuća testova na koronaviruse

Rezultat testa bio je gotov za 15 minuta. Srna je imao negativan nalaz. Bivši hrvatski kapetan fotografirao se za klupsku web stranicu i pozvao Ukrajince da poštuju karantenu kako bi se što prije vratili normalnom životu. Srna je potom u intervjuu za klupsku stranicu odgovarao na pitanja navijača Šahtara.

gol expired Tri kluba Prve HNL u jako teškoj situaciji: ''Bojimo se da je ova sezona izgubljena'' divider

Nakon dugotrajne igračke karijere u Šahtaru i kratke epizode u talijanskom Cagliariju, u kojem je zaključio igračku karijeru, Srna se vratio u ukrajinski klub i preuzeo ulogu pomoćnog trenera, a uz to obavlja i druge dužnosti. Bivši hrvatski kapetan čovjek je od najvećeg povjerenja vlasnika kluba.

Srna najavio povratak u Donjeck i oproštajnu utakmicu

„Siguran sam da ćemo se jednom vratiti. Želim odigrati svoju oproštajnu utakmicu na Donbas Areni. Ponekad intezivno razmišljam o tome koga ću sve pozvati. Siguran sam da će to biti svjetski nogometni festival na kojem će sudjelovati mnogi slavni nogometaši“, poručio je Srna.

Tomislav Obradović s Lukom Modrićem, i Vedranom Ćorlukom u Interu Čuvenu akciju Rakitić i Petrić preuzeli su od Modrića i Ćorluke: Inter ju je prvi izveo protiv Hajduka u borbi za prvaka divider

Šahtarov domicilni grad je Donjeck, no u njemu već nekoliko godina ne nastupa zbog komplicirane političke situacije u Ukrajini. Nakon ratnih zbivanja u istočnom dijelu Ukrajine, regija Donbas potpala je pod upravu pobunjeničkih snaga bliskih Rusiji. Šahtar domaće utakmice trenutačno igra u Harkivu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider