Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dosadna utakmica?

Bore se za ostanak u ligi, a evo što radi vlasnica kluba tijekom utakmice: Snimka je postala pravi hit na internetu

Norwich je trenutno na 18. mjestu engleske Premierlige s deset osvojenih bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se noćna mora za Newcastle United koji je nedavno dobio najbogatije vlasnike na svijetu. Oni su trebali biti zalog za ljepšu budućnost, ali stvari nikako ne idu po planu.

U susretu 14. kola Premierlige odigrali su samo 1:1 protiv Norwicha i tako nastavili negativan niz bez pobjede. Ove su sezone "Svrake" upisale tek sedam remija i sedam poraza, a koliko je utakmica bila dosadna najbolja je pokazala scena u kojoj je glavnu ulogu imala vlasnica Norwicha.

Tako su televizijske kamere nekoliko minuta prije kraja susreta uhvatile vlasnicu engleskog premierligaša Deliu Smith kako je na trenutak zadrijemala, a to možete vidjeti OVDJE.

Možda joj ne treba ni zamjeriti, nije se umiralo u ljepoti nogometa. Ipak je to bio dvoboj začelja u kojem su postignuta samo dva pogotka.

Inače, već od 9. minute susreta Newcastle je imao igrača manje zbog isključenja Clarka. Unatoč desetorici na terenu, Newcastle je poveo u 61. minuti, kada je Wilson realizirao jedanaesterac, no tri boda do kraja susreta domaćin nije sačuvao.

U 79. minuti je finski napadač Pukki sjajno reagirao i udarcem iz voleja postavio konačnih 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider