Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabrinutost raste

Sljedeće sezone najbogatiji klub svijeta mogao bi se boriti za vrh, ali u drugoj ligi: Newcastle još uvijek ne zna za pobjedu

Newcastle je trenutačno na začelju Premierlige sa sedam bodova, bez ostvarene pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Newcastlea su odigrali i četrnaestu utakmicu u Premierligi, ali i dalje nisu upisali pobjedu. Trenutačno su na sedam remija i sedam poraza.

Ovog utorka, u derbiju začelja i susretu 14. kola, Newcastle je na domaćem terenu odigrao 1:1 protiv Norwicha. Newcastle može čak biti i zadovoljan tim bodom jer je već od 9. minute imao igrača manje na travnjaku. 

Unatoč desetorici na terenu, Newcastle je poveo u 61. minuti, kada je Wilson realizirao jedanaesterac, no tri boda do kraja susreta domaćin nije sačuvao. U 79. minuti je finski napadač Pukki sjajno reagirao i udarcem iz voleja postavio konačnih 1:1.

Druga utakmica ovog utorka odlučena je u sudačkoj nadoknadi. Leeds je na svojem stadionu pobijedio Crystal Palace 1:0, a jedini je pogodak postignut u 93. minuti.

Tada je Raphinha bio miran i precizan s bijele točke za tri boda Leedsa, koji je time ostvario tek treću pobjedu u sezoni.

gol expired Tudorova Verona dominirala, ali nisu uspjeli probiti obranu: Juventus teškom mukom prekinuo crni niz kod fenjeraša divider

Ovom pobjedom Leeds je skočio na 15. mjesto ljestvice, dok je Palace ostao jedanaesti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider