Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poput razjarenog bika

Vlašićeva eksplozija najbolji lijek za Jurićevu upalu pluća: ''Ovo je za trenera''

Torino je šesti klub Serie A, a za to je zaslužan i Nikola Vlašić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pet odigranih kola talijanskog prvenstva Torino se nalazi se na sjajnom šestom mjestu s deset bodova koliko imaju Udinese i Roma. Napoli i Milan imaju tek bod više, dok je Atalanta sama na vrhu s 13 bodova.

Torino je tako ispred Juventusa i Intera, a zbog svega ovog navijači torinskog kluba imaju itekakvog razloga za podbadanje gradskog rivala, barem do sljedećeg vikenda.

Ivan Jurić opet radi sjajan posao, a u tome mu jako pomaže novi Hrvat u kadru Bikova. Nikola Vlašić stigao je na posudbu iz West Hama i napravio apsolutno sjajnu stvar za sebe, ali očito i svoj novi klub.

Nikola Vlašić zabijao tri kola u nizu

Vlašić je nešto više od tjedana dana u tri posljednja kola zabio tri pogotka. U gostima kod Cremonesea, pa u porazu od Atalante te u ponedjeljak u novoj, trećoj ovosezonskoj pobjedi protiv Leccea.

U subotu idu na noge Interu, neopterećeni zbog upisanih slavlja protiv klubova s kojima su bodovi bili više-manje očekivani.

''Posvećujemo pobjedu treneru. Ne znam pati li više zbog upale pluća ili utakmice'', našalio se Jurićev pomoćnik Matteo Paro nakon utakmice.

Hrvatski stručnjak morao je pobjedu gledati na TV-u zbog bolesti, ali mu je pogodak Nikole Vlašića vjerojatno pasao poput najjačeg antibiotika.

Neuspjeh u West Hamu, eksplozija u Serie A

Splićanin se očito preporodio dolaskom u Serie A. Jurić mu je dao više slobode i povjerenje, za razliku od Davida Moyesa, šo je Vlašić ekspresno vratio.

I neki mediji koji prate West Ham ne kriju svoje oduševljenje Vlašićevom formom, još uvijek je igrač engleskog kluba. U talijanskim medijima većinom su naslovi ''opet Vlašić'', opisuje se njegova sjajna reakcija na ubačaj Kosovara Vojvode.

Vlašić je napravio sjajan potez dolaskom kod Ivana Jurića, trlja ruke i izbornik Zlatko Dalić. Svjetsko prvenstvo je na vratima i čini se da je taj problem s Vlašićem za Dalića prošlo svršeno vrijeme.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider