Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je spremno za senegal

Posljednje informacije iz kampa Hrvatske: Dalić motivira momčad filmom, Slavonija zaluđena Vatrenima

Dan uoči utakmice protiv Senegala iz kampa reprezentacije u Slavoniji javio se reporter Nove TV Vlado Boban.

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening uoči finalne probe prije puta na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. U petak će s početkom u 18 sati u Gradskom vrtu Hrvatska i Senegal odigrati prijateljsku utakmicu, u kojoj ćemo po posljednji put vidjeti u kakvoj formi naši Vatreni odlaze na Istok. 

Hrvatska reprezentacija odradila je poslije podne trening u Bogdanovcima pokraj Vukovara, nakon čega se zatvorila u projekcijsku dvoranu gdje je zajedno s izbornikom Dalićem pogledala film o hrvatskoj brončanoj generaciji iz Francuske 1998. godine. 

Slavonija je kao i svaki put otvorenih ruku dočekala Vatrene i u velikom broju popratila trening Dalićevih momaka. Njihova očekivanja uoči Senegala, ali i nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji su visoka, no kako i ne bi kada je tako talentirana generacija igrača u pitanju. 

Interes za njima je možda najveći od samostalnosti Hrvatske, što stvara malo dodatnog pritiska. Podsjetimo, 16. lipnja Hrvatska i Nigerija igraju susret 1. kola skupine D u Rusiji, a pobjednik tog dvoboja vjerojatno će igrati s Argentinom za prvo mjesto. 

Cijelo javljanje Vlado Bobana iz Vukovara pogledajte u priloženom videu. 

Nastavi čitati

Nastavi čitati