Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je spremno za senegal

Posljednje informacije iz kampa Hrvatske: Dalić motivira momčad filmom, Slavonija zaluđena Vatrenima

Dan uoči utakmice protiv Senegala iz kampa reprezentacije u Slavoniji javio se reporter Nove TV Vlado Boban.

Vlado Boban javio se za Dnevnik Nove TV iz Vukovara

Hrvatska reprezentacija odradila je posljednji trening uoči finalne probe prije puta na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. U petak će s početkom u 18 sati u Gradskom vrtu Hrvatska i Senegal odigrati prijateljsku utakmicu, u kojoj ćemo po posljednji put vidjeti u kakvoj formi naši Vatreni odlaze na Istok. 

Hrvatska reprezentacija odradila je poslije podne trening u Bogdanovcima pokraj Vukovara, nakon čega se zatvorila u projekcijsku dvoranu gdje je zajedno s izbornikom Dalićem pogledala film o hrvatskoj brončanoj generaciji iz Francuske 1998. godine. 

Slavonija je kao i svaki put otvorenih ruku dočekala Vatrene i u velikom broju popratila trening Dalićevih momaka. Njihova očekivanja uoči Senegala, ali i nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji su visoka, no kako i ne bi kada je tako talentirana generacija igrača u pitanju. 

Interes za njima je možda najveći od samostalnosti Hrvatske, što stvara malo dodatnog pritiska. Podsjetimo, 16. lipnja Hrvatska i Nigerija igraju susret 1. kola skupine D u Rusiji, a pobjednik tog dvoboja vjerojatno će igrati s Argentinom za prvo mjesto. 

Cijelo javljanje Vlado Bobana iz Vukovara pogledajte u priloženom videu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider