Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i oni imaju svog messija

Messi, jesi li to ti? Pogledajte kako je 18-godišnji Bjelorus posramio suparničku obranu!

Mladi 18-godišnji bjeloruski napadač postigao je pogodak koji će vjerojatno pamtiti cijeli svoj život.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je odigrana prva utakmica 17. kola bjeloruske prve lige, u kojem je domaćin Smolevići iznenadio gostujući Isloč pobjedom 3:1. Velike zasluge za pobjedu idu domaćem vrataru, ali i 18-godišnjem napadaču Vladislavu Loškinu, koji je dvama pogocima prokrčio put prema pobjedi svoje momčadi.

Njegov drugi pogodak je čisti trenutak genijalnosti kojeg se ne bi posramio ni Leo Messi, štoviše bio bi jako ponosan na sebe da je napravio to što je ovaj mladi Bjelorus uspio izvesti.

gol expired Real napravio još jedan korak prema naslovu: Sve je bliže veliko slavlje u Madridu divider

Primio je loptu malo izvan šesnaesterca s lijeve strane, ušao u njega i onda serijom mini driblinga prošao pored četvorice gostujućih igrača, te potom zabio kroz šumu igrača lukavim udarcem.

Cijeli potez koji je vrlo popularan na društvenim mrežama pogledajte OVDJE.

Zanimljivo, samo dan ranije Loškin je stigao u Smolevići na posudbu iz Dinamo Minska. Već je dan kasnije ušao u prvi sastav momčadi koja se nalazi u zoni ispadanja, te potom u manje od 35 minuta postigao dva pogotka od kojih je jedan uistinu briljantan.

Prvi pogodak 15 minuta ranije bio mu je ujedno prvijenac u seniorskom nogometu. Neloš start na posudbi za ovog 18-godišnjaka...

Kamaru Usman udara Masvidala Usman izdominirao Masvidala i obranio pojas UFC prvaka, Volkanovski "ukrao" pobjedu Hollowayju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider