Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
održani izbori

Novi predsjednik Barce ipak nije napravio skandal: Javila se djevojka kojoj je dobacio da mu se javi kad napuni 18

Joan Laporta je novi predsjednik Barcelone, objavili su katalonski mediji nakon svih izbrojanih glasačkih listića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Barceloni su tijekom nedjelje održani redovni izborni na kojima su članovi kluba odlučivali tko će voditi klub u narednim godinama. Kao što se i predviđalo, najveći favorit, Joan Laporta bio je apsolutni pobjednik izlaznih anketa te je isto pokazalo na kraju i prebrojavanje glasačkih listića.

Laporta je Barcu vodio od 2003. do 2010. godine kada je katalonski gigant osvojio dvije Lige prvaka, jednu s Rijkaardom i jednu s Guardiolom. Zanimljivo, Laporta je izbore izgubio godinu dana nakon što je Barcelona ušla u povijest kao jedini klub koji je osvojio svih šest trofeja u istoj sezoni.

Ovaj kontroverzni odvjetnik i bivši zastupnik u katalonskom parlamentu ljubimac je navijača koji vole slušati obećanja o velikoj Barceloni. Navodno je on bio i Messijev favorit koji je također tijekom nedjelje izašao na birališta. Njegov ponovni dolazak na čelo klub znak je kako Messi ostaje na Camp Nouu.

No Laporta, koji je poznat kao dosta provokativan tip, danas je na biralištima napravio skandal. Barem su tako javili neki katalonski mediji potaknuti snimkom s društvenih mreža.

U maniri velikog ljubitelja lijepih žena, a takav ga glas prati, Laporta je jednoj navijačici koja se htjela fotografirati s njim poslije selfija dobacio da mu se javi kad napuni 18.

Odmah su se neki digli na noge, no potom se na Twitteru javila djevojka sa snimke. Kaže da ima 30 godina i kako je izraz ''nena'' kojim se poslužio Laporta ustvari nadimak kojim ju oslovljava njena teta koja je Laportu tražila fotografiju s nećakinjom.

Očito se poznaju otprije i novi Barcin predsjednik se našalio s njom.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider