Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Baš su moćni

Villarreal u generalnoj probi sredio Inter: Talijani bili u najjačoj postavi, utrpali im četiri gola

Inter i Villarreal odmjerili su snage uoči početka Serie A i La Lige.

Villarreal (Foto: Afp)

Nogometaši Villarreala, koji će u play-offu Konferencijske lige igrati protiv boljeg iz dvoboja Hajduka i Vitorije Guimaraes, u prijateljskoj su utakmici pobijedili Inter sa 4:2.

Susret se igrao na neutralnom terenu, u Pescari, a polufinalist Lige prvaka iz prošle sezone očitao je lekciju talijanskom sastavu.

U 29. minuti Alfonso Pedraza je doveo Villarreal u vodstvo, sedam minuta potom izjednačio je Romelu Lukaku.

Prije odlaska na odmor Francis Coquelin vraća prednost Žutoj podmornici, a početkom nastavka, u 48. minuti, svoj drugi zgoditak postigao je Pedraza.

Inter se vratio preko Danila D'Ambrosija u 66. minuti, ali do novog izjednačenja nije stigao, jer je u 88. Nicolas Jackson postavio konačan rezultat.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije igrao za Inter, ali osim njega nastupili su svi udarni igrači Nerazzurra: uz već spomenutog Lukakua, igrali su i Lautaro Martinez, Nicolo Barella, Milan Škriniar, Hakan Calhanoglu...

Bila je ovo generalna proba za oba sastava budući da idući vikend počinju i Serie A i La Liga. Inter će u prvom kolu gostovati kod Leccea dok će Villarreal također u goste, čeka ih Valladolid.

Poslije te utakmice u Valladolidu, Villarreal će, nadajmo se, u četvrtak 18. kolovoza ugostiti Hajduk u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider