Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobre vijesti za Splićane

Emery na mukama zbog Barcelone, žele mu preoteti važnog igrača: Neće igrati protiv Hajduka!

Prva utakmica play-offa Konferencijske lige Villarreal - Hajduka igra se u četvrtak od 20:45.

Unai Emery (Foto: Afp)

Nogometaši Hajduka sinoć su doputovali u Valenciju gdje će sutra odigrati prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige protiv moćnog Villarreala, koji pak neće moći računati na važnog igrača za europski dvoboj.

Otkrio je danas trener Unai Emery da ne može računati na četvoricu nogometaša, a među njima je i Juan Foyth, koji je pak ranije završio s treningom. 

Težak je to udarac za posljednju liniju španjolskog sastava, ali Villarreal više brinu glasine o potencijalnom transferu argentinskog braniča u Barcelonu, koja se jučer sastala s Foythovim menadžerom.

Unai Emery Emery istaknuo trojicu igrača Bijelih: "Hajduk je veliko ime, stalno svojima pričam o njemu" divider

Budući da se Cesar Azpilicueta odlučio za ostanak u Chelseaju, Katalonci su "bacili oko" na Foytha koji je prošlog ljeta stigao iz Tottenhama i stavio potpis na petogodišnji ugovor.

Argentinac uživo ogromno povjerenje u Villarrealu, koji ga neće tako lako pustiti. Traže za njega 42 milijuna eura, a hoće li to ohladiti Barcelonu, tek ćemo saznati...

Osim Foytha, Emery za europski ogled protiv Hajduka ne može računati na Alberta Morena, Manua Triguerosa i Arnauta Danjumu. 

Uzvratna utakmica play-offa Konferencijske lige između Hajduka i Villarreala igra se tjedan dana kasnije, u četvrtak, 25. kolovoza od 21 sat.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider