Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oprezan je

Emery istaknuo trojicu igrača Bijelih: "Hajduk je veliko ime, stalno svojima pričam o njemu"

Villarreal igra protiv Hajduka u sklopu playoffa Konferencijske lige.

Galerija Unai Emery (Foto: AFP) Unai Emery i Arsene Wenger (Foto: AFP) Unai Emery i Villarreal Unai Emery

Nogometaši Hajduka sutra od 20:45 igraju veliku utakmicu u sklopu playoffa Konferencijske lige. Bijeli gostuju kod jakog Villarreala.

Pred izabranicima Valdasa Dambrauskasa težak je dvoboj pred uzvrat na Poljudu, a uoči prve utakmice pred novinarima se pojavio Unai Emery, trener Villarreala.

Ugledni stručnjak nahvalio je Hajduk, istaknuo je da je to klub s velikom povijesti i odabrao trojicu važnih igrača Hajduka.

Hajduk u Španjolskoj Španjolci iznenadili igrače Hajduka natpisom na autobusu divider

''Što za mene znači ova utakmica? Dovoljno je reći – Europa. To je izazov. Uvijek je bila Europa nešto posebno za mene i to pričam svojim igračima...

Sad smo u Konferencijskoj ligi, ali svejedno, držimo mnogo do toga. Kakvu je samo slavu i zadovoljstvo pobrao Mourinho što je to osvojio i Roma kao prvi prvaci ovog natjecanja. Europa nas zove, sve je to dragocjeno za nas, posebni izazovi'', rekao je Emery pa nastavio:

gol expired Zašto nije dobro da Biuk ode u Sampdoriju i hoće li Beljo odbiti novi transfer? divider

''Hajduk Split je veliko ime, ima povijest, izaziva maksimalan respekt i poštovanje. Ja to znam. Kalinić, Simić, Livaja, to su igrači koji imaju internacionalno i prepoznati su u svijetu. Nama je važno pobijediti. S velikim respektom pričam o Hajduku svojim igračima. Bitno je da se dobro apliciraju na igru, da budemo ozbiljni. Vrlo je bitno kako ćemo se posvetiti utakmici. Moramo imati svoj put – rekao je Emery.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider