Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bale zaigrao za Real

VIDEO Real ostao bez pobjede, iskre su frcale na terenu: Sudac napravio dvije velike pogreške

Real Madrid je osvojio sam bod na gostovanju kod Villarreala u 24. kolu La Lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U dvoboju 24. kola španjolske La Lige Villarreal i vodeći madridski Real odigrali su utakmicu bez golova pa trenutačno Real ima četiri boda više od Seville.

Villarreal je bio bolji tijekom prvog poluvremena, dok je Real dominirao u nastavku.

Oba su sastava imala dovoljan broj prilika, no mreže su ostale netaknute sve do samog kraja utakmice. U nadoknadi je Real imao dvije sjajne prilike u istoj akciji.

Prvo je Jović lobom pogodio gredu domaćih vrata, dok su potom domaći igrači s vratarske linije spašavali potencijalni pogodak nakon udarca Nacha.

Sudac obilježio susret

Nažalost, na utakmici je ponovno zabilježeno nekoliko sudačkih pogrešaka. Prvo je glavni sudac propustio dosuditi kazneni udarac za madridski sastav, Albiol je napravio čisti prekršaj na Vinicisu.

Pokupio ga je laktom dok je ovaj trčao prema lopti, ali sudac ništa nije pokazao. Duel Albiola i Vinicisua možete vidjeti OVDJE.

Osim toga, ostaje dojam da je sudac trebao strože kazniti duela Asensia na domaćem nogometašu. Pokazao mu je žuti karton, ali bio je dosta oštar start na gležanj nogometaša Villarreala koji možete vidjeti OVDJE.

I dok je Real ostao na svom prvom mjestu, s ovim jednim bodom Villarreal je napravio mali pomak na ljestvici i trenutačno se nalazi na petoj poziciji. Bila je ovo treća ligaška utakmica u nizu kako Villarreal nije primio pogodak.

Modrić ušao u igru u 78. minuti

Hrvatski nogometaš Luka Modrić počeo je utakmicu na Realovoj klupi, a u igru je ušao u 78. minuti.

Cadiz i Celta su također odigrali bez golova čime je klub iz Viga produžio niz utakmica bez poraza. U posljednje četiri ligaške utakmice Celta je ostvarila dvije pobjede i dva neodlučena rezultata, a nalazi se na devetom mjestu ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider