Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznato ime

VIDEO Sin poznatog Hrvata nakon igranja u HNL-u postao pjevač, ima prvu pjesmu

Vilibald Vuco trenutno ne igra nogomet pa se preselio u glazbene vode.

Luka Menalo i Vilibald Vuco (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Vilibald Vuco, sin poznatog hrvatskog pjevača Siniše Vuce, odlučio se na zanimljiv životni potez.

Vuco junior je nogometaš i gledali smo ga u HNL-u u dresovima Hrvatskog dragovoljca i Rudeša, no zadesila ga je ozljeda kuka i trenutno je u procesu oporavka, isto tako nogometna karijera mu je nažalost pod velikim upitnikom.

Danas ima 26 godina i odlučio je ući u glazbene vode i postati pjevač. Vilbald je nastupio na Splitkom festivalu s pjesmom ''Udaj se za mene'', koju potpisuje njegov otac Siniša.

Mislav Oršić Turci objavili koliko će Mislav Oršić zaraditi: Stižu milijuni divider

''Probio sam led, bilo je malo treme, ali sam uživao i nadam se da je publika osjetila energiju i radost koju imam. Sad čekam reakcije Vuce, zanima me što će reći da je bilo dobro, a što trebam popraviti. Otac je najveći kritičar još dok sam igrao nogomet, nema veze sa sportom pa je bio kritičar, a pogotovo sada kada sam u muzici. Samo korigira i popravlja, daje dobre savjete'', rekao je Vuco mlađi za Dalmatinski portal i dodao:

''Karijera mi je upitna, upitno je hoću li se vratiti nogometu. Radim na tome da ozdravim, a do tada ću uživati u glazbi. Volio bih ići u nekom zabavnom rock smjeru, da ima ritma i energije. Mislim da tu mogu pronaći svoj prostor, ali idemo utakmicu po utakmicu kako bi mi rekli u nogometu.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider