Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uživajte

Vikend najvećih nogometnih derbija: Igraju i hrvatski rukometaši, sudar u Njemačkoj svi čekaju

Sportski fanatici mogu uživati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vikend pred nama nikako neće biti dosadan, svi sportski zaljubljenici mogu uživati u suboti i nedjelji. Čekaju nas veliki nogometni derbiji, na teren će i hrvatski rukometaši, a i futsal reprezentativci, u ring ulazi i Filip Hrgović.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 18 sati igra protiv Mađarske prvi susret EHF EURO Cupa. Dvoboj se igra u Osijeku, a Hrvatsku će predvoditi Domagoj Duvnjak. Od 17 sati čeka nas i zanimljiv HNL derbi, Hajduk dočekuje Osijek.

gol expired Hrgović na vaganje došao u hrvatskom dresu, natpis na leđima nikome nije promaknuo divider

Zanimljivo će biti i u Engleskoj gdje Everton od 13:30 igra protiv Manchester Uniteda. U dvoboju dana sportski fanatici uživati će u sudaru Dortmunda i Bayerna, utakmica u Dortmundu počinje u 18:30. Barcelona mora spašavati sezonu protiv Betisa od 16:15.

Filip Hrgović će u ring oko četiri sata ujutro sa subote na nedjelju.

Nije to kraj bogatih subotnjih sportskih zbivanja, hrvatska futsal reprezentacija igra dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo protiv Češke u Zadru.

gol expired Hrgović na vaganje došao u hrvatskom dresu, natpis na leđima nikome nije promaknuo divider

"Najvažnija utakmica u posljednjih dvadeset godina stiže u jako čudnom vremenu za sport. Međutim, ne želim plakati, nastojimo se maksimalno prilagoditi novonastaloj situaciji i biti optimistični", rekao je izbornik Mato Stanković.

Utakmica je na rasporedu u zadarskoj dvorani Višnjik u 19:00 sati. Svjetsko prvenstvo u futsalu zakazano je za termin od 12. rujna do 3. listopada 2021. godine u Litvi, a Europu će uz reprezentaciju domaćina predstavljati još šest zemalja, među kojima su vizu već potvrdili Španjolska, Portugal, Rusija i Kazahstan.

Nedjelja je također bogata sportskim utakmicama.

City dočekuje Liverpool u 17:30, Lazio Juventus od 12:30, a Atalanta u 15 sati igra protiv Intera u Bergamu. Bilićev WBA od 13 sati igra protiv jakog Tottenhama. Igraju i mnogi drugi europski velikani poput Milana, Napolija, Real Madrida i Arsenala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider