Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BRAVO, MOMAK

VIDEO Znate li što je Garnacho napravio s kopačkama kojima je zabio golčinu? Ugrijat će vas oko srca kad vidite!

Kopačke u kojima je Alejandro Garnacho odigrao subotnju utakmicu protiv Evertona završile su na najboljem mogućem mjestu.

Alejandro Garnacho (Foto: Afp)

Desetogodišnji Harry i sedmogodišnji George Standley postali su svojevrsne zvijezde među navijačima Manchester Uniteda, kao vjerojatno najmlađi hardcore fanovi Crvenih vragova.

Njihove navijačke avanture mogu se pratiti na Instagram profilu, gdje su dokumentirani susreti s više različitih igrača kluba koji obožavaju i za čije utakmice posjeduju godišnje ulaznice. 

Sedmogodišnjak obožava mlada Unitedovu zvijezdu

Mlađi George posebno je velik fan Alejandra Garnacha, kojeg je prvi put upoznao još dok je ovaj bio član mlade momčadi, a u međuvremenu su se više puta susreli pa je tako Alejandro čak dobio i rođendanski poklon od svog fana.

Kako je George prije tjedan dana proslavio sedmi rođendan, Garnacho je to vjerojatno popratio na Instagramu pa je odlučio iznenaditi njega.

Ponovno su se susreli dok je Alejandro dolazio na trening, nakon čega mu je uručio rođendanski poklon. I to ne bilo kakav.

Ove kopačke vrijedit će jako puno

Garnacho je Georgu poklonio kopačke u kojima je za vikend zabio predivan pogodak škaricama protiv Evertona, pogodak koji bi mogao konkurirati na Ferenc Puškaš nagradu.

George je ostao ganut, posebno nakon što je shvatio o kojim je kopačkama riječ i nije mogao zadržati suze.

Naravno, mladi Alejandro dobio je puno pohvala zbog ovog svog poteza, kojim je pokazao da zna razveseliti one kojima njegovi nastupi znače više od samog nogometa. Uostalom, nije li sam nogomet više od sporta? Ova situacija nam svakako to dokazuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider