Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poludio na strance

VIDEO Što je iznerviralo Sopića? "Gorica je puno toga promašila protiv Istre, ali najveći promašaj je bio njegov"

Podcast Utakmicu po utakmicu došao je do 36. epizode na gol.hr-u.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Jedno od gorućih pitanja jest tko će ostati u ligi, a Gorica se prošlo kolo bodom protiv Istre mogla staviti u odličnu poziciju. Trener gostiju Željko Sopić žestoko je izrešetao strane trenere, je li pretjerao?

"Njega je nešto mučilo, ti Španjolci, Urugvajci, stranci. Nešto ga je proganjalo i osjećao je neku nepravdu jer je Istra krala vrijeme od 60. minute. Ali to je legitiman potez i nešto što se radi u nogometu. Kad vodiš 1:0, legneš na travnjak. Takav je sport. Ne znam zašto je išao s takvom reakcijom. Vjerujem da će se na prvoj konferenciji za medije sam javiti i ispričati", otvorio je Mateo Pukšar.

"Da ne pratim HNL, meni bi ova izjava zvučala kao da je u domaćoj ligi devet od deset stranaca, a upravo je suprotno, ako Čanadija pribrojimo hrvatskom", rekao je Ljubić, a Vale dodala:

"Rekao je na početku karijere u Gorici da mu je najgore usred Zagreba držati sastanke na engleskom jeziku."

"Gorica je u vrhu po broju stranaca, na taj način ne šalješ dobru poruku igračima u svojoj svlačionici, a drugo – i on je bio stranac u Bochumu. Jednostavno mislim da je puno promašaja bilo na toj utakmici, ispromašivala se Gorica, a na kraju je najveći promašaj potpisao on s tom izjavom. Ali, nećemo ga razapinjati jer je situacija tamo jako stresna."

Više o ovoj utakmici, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u svaki ponedjeljak od 21 sat:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider