Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki misteriji

VIDEO Zekićev odlazak iz Slavena: "Uprava je bila vrlo nezadovoljna onime kako su izgledali u uvodnih 20 minuta protiv Dinama"

Slaven Belupo igra sezonu iznad svih očekivanja, ali Zoran Zekić svejedno će otići na kraju sezone.

Nogometaši Slaven Belupa u 30. kolu Supersport HNL-a senzacionalno su okrenuli utakmicu protiv Osijeka u sudačkom vremenu, no unatoč za njih sjajnoj sezoni aktualni šef u odlasku Zoran Zekić neće ih voditi sljedeće sezone. U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naših su voditelji pokušali dokučiti taj fenomen.

"Nije mi iznenađenje njegov odlazak, nego to što su o tome komunicirali ovako, mjesec dana uoči kraja sezone", započeo je Mateo Pukšar. "Pojavila se priča da je uprava Slavena bila jako nezadovoljna s uvodnih 20 minuta na Maksimiru, navodno je čak netko iz uprave bijesan napustio ložu Maksimira."

Navodno ljudi iz uprave žele da Slaven Belupo igra napadački nogomet po uzoru na Lokomotivu te žele zarađivati od izlaznih transfera i to je bio problem?

"Mislim da su ganjali ove sezone napadački nogomet s ovom momčadi, uz dužno poštovanje svima, smatram da bi sad bili u velikim problemima. Bolje da nisu napadali ove sezone i da se malo strpe", dodao je Pukšar.

"Ja sam mislio da je mjerilo rezultat, a ne umjetnički dojam u Slaven Belupu, pa oni su četvrti ove sezone na kraju krajeva", podvukao je Ljubić.

Sve o toj temi, ali i ostalim aktualnostima iz Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider