Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komična situacija

Messi napravio kaos u Izraelu: Zaštitar vukao navijača za noge, a onda sve nasmijao potezom

Nakon dva odigrana kola PSG je prva momčad skupine H Lige prvaka sa šest osvojenih bodova.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Gdje god da se pojavi, Lionel Messi izaziva ogroman interes javnosti. Izuzetak nije bilo ni gostovanje u Izraelu, kod Maccabi Haife u sklopu 2. kola Lige prvaka. Slavili su nogometaši PSG-a s 3:1, a upravo je Argentinac zabio prvi pogodak na susretu.

Jedan navijač odlučio je iskoristiti jedinstvenu prigodu i prići. što je bliže moguće, argentinskom nogometašu. Iskorio je tako trenutak nepažnje jednog zaštitara, koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Nesretni se zaštitar nije baš proslavio, pokušao je zaustaviti navijača, ali uspio ga je tek uhvatiti za noge. Ovaj se uspio nekako izvući i pobjeći preko ograde, a zaštitar je odlučio zaigrati na sve ili ništa.

gol expired Žestok udarac UEFA-e prema Rusiji: Izbacuju ih iz ždrijeba za Euro u Njemačkoj divider

Zgrabio je tenisicu navijača i pokušao ga pogoditi, ali, pogađate, nije bio previše uspješan u tome. Srećom, njegove su kolege bile nešto agilnije, uspjeli su uhvatiti navijača na centru, srušiti ga, a brzo i odvući s travnjaka.

Mnogi su ga, zbog ovog poteza, prozvali najgorim zaštitarom na svijetu. Komičnu situaciju s utakmice PSG u Izraelu možete vidjeti OVDJE.

Nakon dva odigrana kola PSG je vodeća momčad skupine sa šest osvojenih bodova, dok je na začelju tablice izraelska momčad koja još nije stigla do bodova, kao ni Juventus koji prolazi kroz tešku rezultatsku krizu.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider