Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident na utakmici

VIDEO Xavi razljutio Barcinu zvijezdu: Bijesno udarao po klupi, suigrači ga smirivali

Nogometaš Barcelone Raphinha zabio je pogodak za izjednačenje protiv Uniteda u Europskoj ligi.

Raphinha (Foto: Twitter/Screenshot)

Prva utakmica šesnaestine finala Europske lige između Barcelone i Manchester Uniteda završila je bez pobjednika, rezultatm 2:2. Bio je to sjajan dvoboj s pregršt šansi, a najbolji u redovima katalonske momčadi bio je Raphinha.

U 76. minuti dvoboja zabio je pogodak za izjednačenje rezultata, a onda je Xavi donio odluku koja je mnoge razljutila. Nekoliko minuta kasnije izvadio je Brazilca, a u igru uveo Ferran Torresa.

To se ni najmanje nije svidjelo brazilskom nogometašu koji je jasno pokazao što misli o tome. Na izlasku iz igre nije htio pružiti ruku Torresu, a ubrzo je svoj bijes iskalio na klupi. Rukama je udarao po sjedalu ispred sebe, a suigrači su pokušali smiriti.

Lukas Hradecky VIDEO Vratar skrivio autogol pa eksplodirao od gnjeva: "Mladi nemaju poštovanja, misle da imaju veći ku*ac" divider

Njegov ispad bijesa zaustavio je Jordi Alba, ali bilo je kasno, sve su snimile televizijske kamere. Ipak nakon posljednjeg sučevog zvižduka Raphinha se posuo pepelom pred novinarima. Ispričao se suigračima, ali i treneru zbog svog ponašanja.

"Razumijem Raphinhov bijes, i ja sam bio ljut. Napravio sam zamjene jer mislim na momčad, a ne da bih upirao prstom u nekoga. Ispričao mi se, ali nije trebao. Vidim to kao pozitivnu stvar jer svi žele igrati", zaključio je Xavi nakon susreta.

Snimku ispada brazilskog nogometaša možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider