Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Član Bayer Leverkusena

VIDEO Vratar skrivio autogol pa eksplodirao od gnjeva: "Mladi nemaju poštovanja, misle da imaju veći ku*ac"

Lukas Hradecky upisao je autogol u susretu protiv Monaca u Europskoj ligi.

Lukas Hradecky (Foto: Afp)

Nogometaši Bayer Leverkusena upisali su poraz na domaćem terenu od Monaca (2:3) u prvom susretu šesnaestine finala Europske lige. Nijemci nisu mogli zamisliti gore otvaranje susreta, već u 9. minuti primili su autogol, a za sve je kriv vratar Lukas Hradecky.

Jedan od nogometaša Bayera vratio je loptu finskom vrataru, koji se počeo poigravati u svom kaznenom prostoru. Umjesto da odmah proslijedi loptu, napravio je nekoliko koraka, a onda je natrčao Embolo, koji ga odnosi u duelu.

Lopta se odbila od finskog vratara u mrežu, žustro je prosvjedovao, tražio prekršaj, ali ništa od toga nije urodilo plodom. Pogodak je priznat i bundesligaš je morao krenuti s centra već na samom početku susreta.

Tim Lobinger Preminuo bivši prvak svijeta: Jedna od njegovih posljednjih izjava sve je potresla divider

"Pitajte suca, za mene je to čisti prekršaj. Dobio sam udarac i nekontrolirano pao. Za mene je to prekršaj, osim toga ne razumijem kako ne može ponovno pogledati tu akciju. Ako me on neće gurnuti, onda mogu dodati loptu bez problema. Boli me ku*ac", kazao je ogorčeni Hradecky nakon susreta, ali nije stao na tome.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka nakratko je zaiskrilo između dviju momčadi, a Hradecky je imao primjedbu na ponašanje mlađih generacija.

"Motivirani smo za uzvratnu utakmicu. Što se dogodilo nakon utakmice, to je djetinjasto. Nemaju poštovanja. Mlađe generacije, svi misle da imaju veći ku*ac od drugog. Ne razumijem, to su djeca, sve su to djeca", zaključio je u razgovoru za Sport1.

Snimku autogola možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider