Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobio je prolaznu ocjenu

VIDEO Realovac vanjskom zabio golčinu pa se okrenuo prema Modriću: Uslijedila je sjajna reakcija

Nogomeaši Real Madrida i Celtica igraju utakmicu 6. kola Lige prvaka od 18:45 na Santiago Bernabeu.

Luka Modrić (Foto: Twitter/Real Madrid FC/Screenshot)

Večeras se diljem Europe igraju utakmice posljednjeg, šestog kola, nakon kojeg ćemo saznati imena svih putnika u osminu finala Lige prvaka. Nogometaši Real Madrida ugostit će Celtic na Santiago Bernabeuu, a za europski ispit pripremaju se na zanimljiv način.

Iz Kraljevskog kluba podijelili su kratki videoisječak s treninga u kojem se može vidjeti kako Vinicius vanjskom posprema loptu u mrežu, a onda se obraća Luki Modriću, koji je "patentirao" takav udarac.

Brazilac mu je posvetio pogodak, a Madriđani su upitali kapetana hrvatske nogometne reprezentacije koju mu ocjenu daje za taj potez. Ako je suditi po njegovoj reakciji, Vinicius je dobio i više nego prolaznu ocjenu.

Igor Tudor Bizarno ispadanje: Ljutiti igrači nisu znali koliki im rezultat treba, Tudor se pravdao pred medijima divider

Uoči posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka, Real je vodeća momčad skupine s deset bodova, jednim više od RB Leipziga na drugom mjestu. Na trećem mjestu skupine je Šahtar, koji vodi hrvatski stručnjak Igor Jovićević.

Ako ukrajinska momčad upiše sva tri boda protiv Leipziga, osigurat će osminu finala elitnog klupskog natjecanja.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider