Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAJGORA OPCIJA

VIDEO Reporter u Vijestima Nove TV: "Čini se da će doći do odgode sudbonosne skupštine!"

Ispred Sheratona se za Vijesti Nove TV javio Marko Šepat.

Danas je ključan dan za Dinamo. Svi s nestrpljenjem čekaju skupštinu nakon koje bi upravljanje klubom trebala preuzeti struja uz Mirka Barišića ili ona odana Zdravku Mamiću

To će se naravno odlučiti glasanjem skupštinara i to onih koji budu prisutni.

Čini se da odgoda svima odgovara

No, moglo bi se dogoditi da to dugo očekivane skupštine, odnosno klučnog glasanja, uopće niti ne dođe. Kako za je Vijesti Nove TV otkrio reporter Marko Šepat, to je u ovom trenutku rasplet koji odgovara objema stranama.

Naime, obje strane nisu sigurne u pobjedu, odnosno boje se poraza, pa se čini da bi jedni i drugi mogli izbjeći pojavljivanje na skupštini.

U vrijeme javljanja, prisutno je bilo 30-ak skupštinara, većinom onih koji priklonjenih Zdravku Mamiću, no kamere Nove TV uspjele su doći do Većeslava Bergmana, koji je dio struje uz Mirka Barišića.

"Svatko od nas je u svom rovu"

"Stanje je da smo svaki u svom rovu. Nažalost, do ovog nije trebalo doći. Vidjet ćemo, danas je definitivno dan D", rekao je očito neraspoloženi i zabrinuti Bergman.

Dođe li do pada kvoruma, mnogi se pitaju kome to više odgovara. Na prvu se čini Zdravku Mamiću, jer bi on i njegova grupa dobili dva mjeseca da regrupirati se, možda regrutirati te složiti novu taktiku.
No, informacije Marka Šepata govore da to više odgovara Mirku Barišiću, koji ostaje u klubu, čime bi klub nastaviti voditi on, predsjednica uprave Vlatka Peras i novi član uprave, za sada jedini, Dario Šimić.

Pred Sheratonom su i Bad Blue Boysi, no za sada su sa strane, nisu radili nikakve probleme, čak nije bilo niti skandiranja.

Sve će naravno ovisi o tome što će se događati na skupštini koja počinje u 18 sati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider