Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RUŽNO JE TO VIDJETI

VIDEO Teška ozljeda 18-godišnjeg klinca kojeg je Barcelona platila 40 milijuna eura

18-godišnji brazilski nogometaš Vitor Roque ozlijeđen je na utakmici svoga Athletico Paranaensea i Internacionala.

Ozljeda Vitora Roquea (Foto: Guliver Images)

Nevjerojatne ružne scene dolaze iz Brazila, posebno za navijače Athletico Parananesea, ali i europskog velikana Barcelone. Naime, 18-godišnji Vitor Roque, momak koji bi naljeto trebao doći u Blaugranu kao ogromno pojačanje, doživio je ozljedu koja ne prvu izgleda poprilično teško.

Zakašnjeli start, težak pad, izlazak u agoniji...

On je sinoć zaigrao u susretu brazilskog prvenstva protiv Internacionala, gdje je doživio nezgodu u jednoj napadačkoj akciji. Prvi je došao do lopte koja mu je poslana u prostor, a potom je obrambeni igrač Internacionala startao na njega. 

Ivan Perišić Perišić protiv vremena: "Trebao bi biti spreman za Euro, kod povratka nakon takve ozljede ključna je jedna stvar, a tu je Ivan jako dobar" divider

Pogodio ga je po nogama, i to tako da je Roque nezgodno pao. Zapravo, svaki novi kut koji gledate vam stvara efekt da potencijalna ozljeda izgleda još teže nego prvi put kad ste start vidjeli.

Trenutačno nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna te koliko će Vitor Roque izbivati s terena, no iznesen je na nosilima, u popriličnoj agoniji, što nikako ne može značiti optimizam.

Roquea je Barcelona već platila 40 milijuna eura, a on to opravdava vrhunskim nastupima u domaćem prvenstvu. Ove je sezone u 42 utakmice postigao 20 pogodaka. 

Snimku njegove ozljede pogledajte OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider