Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ja sam ratnik"

VIDEO Štimac zakuhao kaos na utakmici Indije i Pakistana pa dobio crveni karton: "Učinio bih to ponovo"

Igor Štimac isključen je na susretu Indije i Pakistana jer je njegova reakcija isprovocirala tučnjavu igrača obje momčadi.

Igor Štimac (Foto: Afp)

Indijski izbornik Igor Štimac dobio je crveni karton na utakmici protiv Pakistana zbog miješanja u igru, naime bivši izbornik Vatrenih pokušao je oduzeti loptu pakistanskom reprezentativcu koji je želio brzo izvesti ubacivanje sa strane.

Igrači Indije i Pakistana zakačili su se na utakmici prvenstva Južne Azije nakon što je Štimac pokušao izvući loptu iz ruku suparničkog igrača Abdulala Iqbala nasilu. U dramatičnom raspletu na utakmici u Bengaloreu Štimac je dobio crveni karton jer je njegova akcija započela koškanje među igračima obje strane.

Suci, delegat i stručni stožeri obje reprezentacije morali su uskočiti kako bi smirili situaciju. Hrvatski trener na društvenim mrežama se nije htio ispričati:

"Nogomet je strast, osobito kad branite boje vaše domovine. Možete me voljeti ili mrziti poslije onog jučer, ali ja sam ratnik i učinit ću to ponovo, budem li morao štiti naše dečke protiv nepravilnih odluka“, elokventno je poentirao bivši Hajdukov dioničar na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider