Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Kakva parada

VIDEO Spreman za Katar? Grbić obranom sezone postao heroj Atletico Madrida

Ivo Grbić dobio je neočekivanu priliku u okršaju Atletica i Athletica te je bio sjajan u pobjedi 1:0 u LaLigi.

Ivo Grbić (Foto: Afp)

Hrvatski golman Ivo Grbić okršaj Athletica i njegovog Atletica započeo je na klupii. Dobio je iznenadnu priliku među vratnicama 20 minuta uoči kraja jer je prvi golman Jan Oblak zaradio potres mozga.

Liječnici su pri intervenciji shvatili kako Oblak uopće nema pojma gdje je pa je na gol stao bivši golman Lokomotive. I spektakularno ju je iskoristio dostojno zamijenivši jednog od najboljih svjetskih golmana.

gol expired Ancelotti se prisjetio prošlog El Clasica: ''Ovaj put neću ništa izmišljati, nema eksperimenata'' divider

Sjajno je skinuo dvije velike prilike domaćina i sačuvao im pobjedu 1:0 s kojom su preskočili Athletic i zasjeli na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Jedna od njih na društvenim mrežama brzo je prozvana obranom sezone.

Bio je ključan igrač, kaže Simeone

"Grbić je bio ključan danas. Ono što je pokazao po ulasku u igru je veličanstveno. Jako sam sretan zbog njega jer je divan dečko. Taj momak je primjer skromnog, poniznog radnika punog poštovanja i želje za učenjem“, sipao je bombone iz usta na račun svojeg rezervnog golmana trener Diego Simeone.

Luka Modrić Znate li zašto se El Clasico posljednjih pet sezona igra na gotovo identične datume? divider

"Ponavljam, bio je igrač odluke na ovako teškom gostovanju i vrućem terenu. Tijekom žestoke ofenzive Athletica činilo mi se da nam je u kaznenom prostoru konstantno po 100 njihovih igrača, ali on je oduševljavao odličnim obranama i mirnoćom. Grbić je živi primjer da se izraz 'rad, rad i samo rad' isplati."

Pogledajte Grbićevu obranu OVDJE.

Ponovo ispred Kalinića i Labrovića?

Grbića nije bilo na posljednjem Dalićevom popisu zbog statusa rezerve u klubu, no nastavi li ovako, mogao bi lako izbaciti nekog od pozvanog trojca, odnosno Nediljka Labrovića sa pretpoziva.

Teško će skinuti Livakovića ili Ivušića, međutim Kalinićeve probleme bi mogao iskoristiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider