Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se novi trener

VIDEO Southampton objavio snimku s treninga, mnogi su primijetili jedan detalj na Oršiću

Southampton je otpustio Nathana Jonesa, a momčad će, zasad, voditi Ruben Selles.

Mislav Oršić (Foto: Twitter/Southampton/Screenshot)

Nakon poraza od Wolverhamptona, izravnog konkurenta za ostanak u ligi, Southampton je odlučio prekinuti suradnju s Nathanom Jonesom, koji, blago rečeno, nije bio odveć omiljen među navijačima engleskog premierligaša.

Svece je ostavio na posljednjem mjestu prvenstvene tablice, četiri su boda od sigurne zone, ali pred njima je težak zadatak. Za dva dana igraju protiv Chelseaja, novog trenera još nema, tako da će momčad, po svemu sudeći, voditi Ruben Selles.

Ako se može suditi prema snimci s treninga, atmosfera je puno bolja, a navijači Southamptona odmah su primijetili da je Mislav Oršić sretan i nasmijan, kao i ostatak momčadi. Jonesov odlazak podigao je raspoloženje u svlačionici, a tko će ga naslijediti, još uvijek nije poznato.

Mauro Perković Dinamo nekoliko minuta prije ponoći napravio transfer: Modri iskrcali Istri dva milijuna eura! divider

Prije nekoliko dana zakotrljala se priča, i to iz uglednog Athletica, da je Jesse Marsch glavni kandidat za klupu engleskog premierligaša, ali cijeli je posao propao zbog duljine ugovora. Tko god došao, Oršić i Ćaleta-Car nadaju se treneru koji će im dati priliku, ali i veću minutažu u prvom sastavu.

Ove zime Oršić je stigao među Svece kao veliko pojačanje, ali ostao je bez zapažene minutaže, ali i učinka. Sada već bivši Jones preselio ga je u mladu momčad, kao i Ćaleta-Cara, te ih izostavio iz zapisnika za dva posljednja susreta...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider