Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
perišić izludio redse

VIDEO Snimka Van Dijka koji urla na suigrača zbog Ivana Perišića je viralni hit

Ivan Perišić je oduševio igrom protiv Liverpoola, ali i izludio je igrače Redsa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je na gostovanju kod Intera u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka slavio s 2:0 i tako upisao veliku pobjedu pred uzvratnu utakmicu.

Redsi su do pobjede stigli tek pred kraj drugog dijela golovima Firmina i Salaha, a najbolji u momčadi Intera bio je sjajni Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac je doslovno izluđivao igrače Liverpoola. Većina mu je mogla parirati, ali desni bek Trent Alexander-Arnold mu doslovno ništa nije mogao.

gol expired Fabio Capello: "Nikada nisam vidio takvog Ivana Perišića" divider

Perišić je jurio po njegovoj strani, ubacivao lopte u 16 metara kao da engleski reprezentativac ne postoji na terenu, a loša predstava beka od 80 milijuna eura posebno je razljutila Virgila Van Dijka.

Stoper Liverpoola je poludio na njega nakon što nije do kraja ispratio Perišića, a snimka tog trenutka je viralni hit na društvenim mrežama. Možete je pogledati OVDJE.

gol expired Perišić izluđivao obranu Liverpoola, Klopp ga ne prestaje hvaliti: "Namučio nas je" divider

Perišić je odigrao cijeli susret protiv Liverpoola, imao je 52 dodira s loptom, osam centaršuteva, pet osvojenih duela i tri oduzete lopte.

Perišić je uskoro slobodan igrač?

Hrvatski nogometaš ima ugovor s Interom do ljeta 2022. godine i još nije potpisao produženje ugovora pa bi mogao otići iz Intera kao slobodan igrač, a interes drugih europskih velikana sigurno postoji. Perišić igra sjajan nogomet s 33 godine i još je nekoliko sezone pred njim u samom europskom vrhu.

  • Perišić još nije odlučio o svojoj sudbini
  • Ugovor s Interom ima do ljeta 2022. godine
  • Perišić s 33 godine igra sjajan nogomet
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider