Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Majka prepričala detalje

VIDEO Skandalozan potez Cristiana Ronalda: Frustriran zbog poraza udario dječaka i izbio mu mobitel!

U završnici karijere Cristiano Ronaldo s Manchester Unitedom doživljava brojne frustracije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda priuštili su novi šamar svojim navijačima, izgubivši na gostovanju kod Evertona ove subote s 1:0.

Evertonu u aktualnoj sezoni ide zbilja loše, bore se za ostanak, a situacija se nije puno popravila niti s dolaskom novog trenera Franka Lamparda. U goste im je došao United protiv kojeg su rano postigli pogodak i uspjeli se obraniti do kraja, osvojivši tri vrlo važna boda.

Za United je ovakav ishod bio golemo razočaranje jer oni se s Tottenhamom, Arsenalom i West Hamom bore za četvrto mjesto, posljednje koje donosi plasman u Ligu prvaka.

Poraz kod Evertona nije baš najbolje sjeo mnogim pristašama Crvenih vragova, a bogme niti njihovoj najvećoj zvijezdi Cristianu Ronaldu. Portugalac je bio nemoćan pred golom domaćina, usput su ga Evertonovi stoperi propisno 'istukli' i to je u njemu nagomilalo frustraciju i bijes.

Dječak je autističan i ima dispraksiju

Nažalost, iskalio se na jednom dječaku koji ga je htio fotografirati. Kad je sa suigračima odlazio prema svlačionici, Ronaldo je udario po ruci dječaka, izbivši mu mobitel koji je pao na pod.

"Na kraju utakmice su igrači Manchester Uniteda krenuli prema svlačionici. Mi smo imali karte za mjesta odmah uz tunel pa je moj sin odučio snimiti igrače. Snimao ih je sve, a onda je naišao Ronaldo koji je spustio štucnu i pokazao krvavu nogu pa je Jacob spustio mobitel kako bi to uhvatio mobitelom. Nije rekao ni riječ, a Ronaldo mu je onda izbio mobitel iz ruke i samo otišao. Vidi se po modrici na ruci da je bilo kontakta. Ne mogu vjerovati da govorim o ovome. Plakala sam, bila sam potresena, Jacob je bio šokiran, on je autističan i ima dispraksiju pa nije do kraja ni probavio što se dogodilo dok nismo došli kući. Potresen je i ne želi više ići na utakmice. Ovo mu je bila prva utakmica i evo što se dogodi", prepričala je dječakova majka.

Mobitel se razbio, a Cristiano Ronaldo ga je uzeo s poda i ponio sa sobom u svlačionicu.

Cristiano Ronaldo ga pozvao na utakmicu Manchester Uniteda

Navijači su negodovali zbog tog poteza Portugalca, a nešto kasnije stigla je i isprika.

"Nikad mi nije bilo lako nositi se s emocijama u trenucima kao što su ovi kroz koje trenutno prolazimo. Unatoč tome, uvijek moramo imati poštovanja, biti strpljivi i biti primjer svim mladima koji vole ovu lijepu igru. Želio bih se ispričati zbog svog ispada i, ako je moguće, želio bih pozvati ovog navijača da pogleda utakmicu na Old Traffordu, u znak fair-playja i sportskog duha", poručio je Cristiano Ronaldo preko službene stranice Manchester Uniteda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider