Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapitalni bodovi domaćina

Novi posrtaj Manchester Uniteda: Nokautirani u Liverpoolu, Liga prvaka sve dalje

Manchester United je ovim porazom uvelike umanjio izglede za osvajanje jednog od prva četiri mjesta na kraju sezone koja vode u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Evertona u svojoj su borbi za ostanak u Premier ligi ostvarili krucijalnu 1:0 pobjedom na svom Goodison Parku protiv Manchester Uniteda u susretu 32. kola.

Everton je do iznimno vrijedna tri boda stigao uz veliku dozu sreće jer je jedini pogodak u 27. minuti Anthony Gordon postigao nakon što se njegov udarac sa 20-ak metara prvo odbio od noge Matića, pa i od boka Maguirea te postao neuhvatljiv za De Geu.

Bio je to prvi udarac Evertona prema vratima Uniteda, a ostatak dvoboja domaći je sastav većinom fanatično branio stečenu prednost protiv bezidejnih gostiju.

Everton je ostao 17. na ljestvici, ali sada ima 28 bodova, četiri više uz utakmicu više od 18. Burnleyja koji se nalazi u zoni ispadanja.

Manchester United je, pak, ovim porazom uvelike umanjio izglede za osvajanje jednog od prva četiri mjesta na kraju sezone koja vode u Ligu prvaka, ostao je sedmi sa 51 bodom.

Na vrhu je Manchester City sa 73 boda, jednim više od drugog Liverpoola prije njihova međusobnog obračuna u nedjelju.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider