Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Emotivni istup

VIDEO Šime Vrsaljko za Novu TV objasnio kako je nastala kultna fotografija iz Rusije

Utakmicu Hrvatska - Danska pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Peto kolo Lige nacija donosi nam sraz Hrvatske i Danske pred rasprodanim tribinama Maksimira, koji bi mogao odlučiti pobjednika skupine i putnika u Final Four.

Uoči ovog ciklusa stigla je vijest o umirovljenju Šime Vrsaljaka, koji je samo za Novu TV objasnio svoju odluku:

"Emotivno je, ne znam što bih vam rekao kako se osjećam. Ne znam što očekivati kada izađem na teren, ali donio sam odluku i sto posto sam siguran u to", rekao je Vrsaljko u razgovoru s Ivanom Forjanom pa otkrio što je presudilo da se umirovi u reprezentativnom dresu:

"U posljednje sam vrijeme intezivno razmišljao o tome, odluku nisam donio u kratkom periodu. Donio sam odluku da je to najbolje za mene, za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Mislim da sam donio pravu odluku", kazao je.

Objasnio kultnu fotografiju iz Rusije

Bilo je puno trenutaka u Šiminoj reprezentativnoj karijeri, koje će mnogi navijači zauvijek pamtiti:

"Bilo je puno trenutaka, ali izdvojio bih Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Energija, druženje, osjećaj igrača, doček u Zagrebu i Zadru", otkrio je Šime što će pamtiti pa se osvrnuo na kultnu fotografiju na kojoj leži na hrvatskoj zastavi:

Slaven Bilić Slaven Bilić u emisiji Nove TV komentirao mogućnost povratka u Hajduk: "Moj grad, moj klub, ali..." divider

"Bio sam stvarno umoran, taj trenutak je došao spontano. Sve je zabilježeno fotografijom koju ću zauvijek nositi sa sobom, cijeli svoj život.

Progovorio o povratku među Vatrene

Za kraj otkrio je postoji li mogućnost povratka u reprezentaciju, dakako, u nekoj drugoj ulozi:

"Reprezentaciji ne mogu reći ne. Ako se budem vraćao, pitanje je u kojoj će ulozi to biti. Kao trener, teško, ali vidjet ćemo koja će to uloga biti", zaključio je emotivni Vrsaljko koji će se prije utakmice spustiti na teren maksimirskog stadiona, gdje će biti upriličena posebna ceremonija.

Utakmicu Lige nacija Hrvatska - Danska možete pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr. Utakmica počinje u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider