Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je objasnio

VIDEO Sergio Ramos odbio potpisati dres Real Madrida: Ekspresno se oglasio

Legendarni španjolski branič podigao je veliku prašinu među navijačima Kraljevskog kluba.

Sergio Ramos (Foto: Platforma X)

Sergio Ramos se ovog ljeta vratio u španjolski nogomet potpisavši za Sevillu u kojoj je napravio prve nogometne korake, no najuspješnije stranice karijere ispisao je u dresu madridskog Reala.

Čak 16 godina je proveo na Santiago Bernabeu, nosio kapetansku traku i osvojio mnoštvo trofeja, zbog čega su mnogi ostali začuđeni njegovim posljednjim potezom.

Po izlasku s treninga nogometaše gotovo uvijek dočekaju navijači kako bi ugrabili koji suvenir, zajedničku fotografiju ili autogram, a ni ovog puta nije bilo drugačije. Sergio Ramos se zaustavio pred navijačima, spustio prozor i krenuo potpisavati dresove, no jedan dres je odbio potpisati, i to dres Kraljevskog kluba.

Proslava pogotka VIDEO Hrvatska s dva brza gola riješila Latviju, a sad po Euro na Maksimiru! divider

To je izazvalo konfuziju na društvenim mrežama, mnogima nije bilo jasno zašto se na to odlučio, no legendarni španjolski branič se ekspresno oglasio i sve objasnio:

"Prije toga sam potpisao barem šest dresova Real Madrida, ima ljudi koji ih postave na aukciju ili prodaju preko interneta", poručio je Sergio Ramos, a neki nisu bili pretjerano oduševljeni njegovim objašnjenjem:

"Sad odlučuješ što djeca rade s tim dresovima", poručio je jedan navijač u komentarima ispod njegove objave na X-u (bivšem Twitteru).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider