Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puno posla nakon susreta

VIDEO Šef smjene splitskih vatrogasaca o intervencijama nakon nereda: ''Bilo je 7-8 takvih slučajeva''

Naša Bruna Papić razgovarala je sa šefom smjene splitskih vatrogasaca.

Splitski Hajduk zasigurno čeka drakonska kazna za nezapamćene nerede na Poljudu nakon poraza od Dinama u polufinalu Kupa 0:1.

Domaći navijači sa sjeverne tribine prvo su utrčali na travnjak, policija je brzo reagirala i poslala ih nazad na tribinu, ali neredi su se nastavili, što na stadionu, što van njega.

Pune ruke posla imali su vatrogasci nakon susreta koji su na ulicama gasili požare. Naša Bruna Papić razgovarala je sa šefom smjene splitskih vatrogasaca.

Petar Brlek, Kristijan Lovrić i Ramon Mierez Osijek preokrenuo kod Rudeša i uspješno nastavio lov na Europu divider

''Ne bih rekao da je bilo straha. Utakmica je s našeg gledišta, prošla bez ikakvih problema. Iako je dvaput bila bakljada tijekom drugog poluvremena, nijedna nije završila na terenu ni na tartan stazi. Čak niti topovski udari. Redovna utakmica s naše strane'', rekao je Jakša Šćepanović.

Intervencija je ipak bilo na ulicama nakon što su se neredi prelili oko stadiona.

''Palili su se kontejneri tamo gdje su prolazili navijači. Djelatnici javne vatrogasne i DVD-a Split ugasili su sve, bilo je sedam ili osam takvih intervencija. Moram naglasiti da nismo imali nikakvih problema s navijačima'', dodao je.

Pep Guardiola VIDEO O ovom govoru se priča: Pogledajte što je Guardiola rekao u svlačionici nakon teškog prošlosezonskog poraza divider

Koja je posljednja utakmica koja je ostavila puno posla za vatrogasce?

''Dobro pitanje. Već duže vrijeme, čak cijelu ovu sezonu, iako se pale baklje i koristi pirotehnika, moramo priznati da ne dospiju do terena ili tartan staze, to nam olakšava posao'', kazao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider